x
Anasayfa Medya Haberler 2021 Gelinlik Modasına Pandeminin Etkisi Nasıl Oldu? Aşırı Sade Gelinlik Modellerine Hazır Olun

2021 Gelinlik Modasına Pandeminin Etkisi Nasıl Oldu? Aşırı Sade Gelinlik Modellerine Hazır Olun

2021 Gelinlik Modasına Pandeminin Etkisi Nasıl Oldu? Aşırı Sade Gelinlik Modellerine Hazır Olun

Corona virüs salgını hayatımızda pek çok şeyi etkilediği gibi gelinlik modasını da derinden etkiledi. Her dönem kendi gelinlik modasını yaratırdı. Bazen kabarık eteklerden gelinler önünü göremez, bazen gelinlikler şık gece elbiselerine benzer, bazen de giderek spor ve sade bir görünüm kazanırlardı. Fakat hem düğün yapmanın riskli olduğu hem de dünyanın çok da güzel olaylar yaşamadığı bu dönem gelinlik modasını iyice sadeleştirmişe benziyor. Adana gelinlikçileri arasında en köklü ve yeni trendleri en çabuk yakalayanların başında gelen Tuğbam Gelinlik, pandeminin gelinlik modasına etkilerini sizler için derledi.

2020 yılında çoğu insan hiç düğüne gidemedi ve geleneksel olarak düğün mevsimi olarak bilinen yaz ayları, yerini kışa ertelenmiş düğünlere bıraktı. Yasaklar kalkmış olsa da o eski ihtişamlı ve kalabalık düğün davetleri geri dönmüş değil. Hal böyle olunca kutlamaların sadeliği gelinliğin stiline de sirayet etti.

Birçok genç kadın gelinlik olarak şık, beyaz elbiseler tercih etmeye başladı. Ancak hayatında bir defa yaşayacakları özel bir geceyi sade bir gelinlikle geçiştirmek istemeyen gelin adayları yine de detaylar kullanarak gelinliklerini ihtişamlı bir hale getirmeyi başardılar.

Hatta bütün kaideleri ve klişeleri yerle bir edip beyaz ceket ve beyaz palazzio pantolondan oluşan gelinliklerle dünya evine giren gelinler dahi oldu ve moda dünyası tarafından bu durum beğeni ile karşılandı.

Gelinlikler hızla sadeleşirken ister istemez beraberinde aksesuarlar ve takılar da sadeleşme eğilimine giriyorlar.

Gelinliğin üzerinde beyaz renkli deri ceket veya beyaz kot ceket giyip altına da beyaz renkli sneakerlar giyen gelin adayların sayısı da tahminlerin ötesinde…

Böyle olmasının diğer nedenleri de bu elbiselerin hem şık hem de düğün töreni boyunca gelinin rahat hareket etmesini sağlayacak kadar spor, hem de maliyetinin son derece düşük olması.

Hele ki nikâh törenlerini sade beyaz elbiselerle geçirmek genç gelin adayları arasında moda.

Tasarım bir beyaz elbise yıllar sonra düğün fotoğraflarınızda çok cool görüneceksiniz.

Gelinliklerin sadeleşmesi gelin adaylarının konforunu da arttırdı. Bütün gün içerisinde yürümesi ve ayakta durması zor gelinlikler düğün gecesini gelinler için işkenceye çevirebiliyordu.

Ancak moda tersine dönüyor ve 2021 yılında neredeyse hiç kabarık etekli gelinliklere rastlanmıyor.

Derin V yakalı dekolteli gelinlikler ve sırt dekolteli gelinlikler de bu günlerde karşımıza çıkan modellerden.

Şuan ki en kabarık etekler eskinin en sade modelleri konumunda. İnce kumaşlı ve minimalist tasarımlar bu yılın gelinlik modasına damga vuruyor.

Retro ve vintage gelinlikleri seven kadınlar da bu sadeleşme modasından memnun görünüyor.

İçinizdeki zarif kadını ortaya çıkarmak için kabarık eteklere ve balon kollara ihtiyacınız yok. Minimalist tasarımlar sizi şık ve göz alıcı kılmaya yetecektir.

Şimdiden dünya evine girmeye hazırlanan bütün gelin adaylarına Adana’da Gelinliğin Adresi Tuğbam Gelinlik olarak mutluluklar dileriz.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları