x
Anasayfa Medya Haberler 2022 Gelinlik Modası ve Trendleri

2022 Gelinlik Modası ve Trendleri

2022 Gelinlik Modası ve Trendleri

Yeni yılda evlenmeyi düşünen çiftler büyüleyici bir düğün töreni için şimdiden 2022 yılı trendlerine dair tahminleri incelemeye başladı bile. Adana Satılık Gelinlik, Kiralık Gelinlik, Nişanlık, Bindallı vs. denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran, 2022 yılında gelin adaylarını süsleyecek gelinlik trendlerini sizler için derledi. İşte yeni yılın gelinlik modası…

Gelinlikte Üç Boyutlu Ayrıntılar Öne Çıkıyor

Geride bıraktığımız yıllarda da sıkça kullanılan 3 boyutlu aplikler ve danteller yeni yılda daha da hareketli ve üç boyut izlenimi uyandıran ayrıntılara dönüşecek. Bilhassa bohem stilde giyinmeyi seven gelin adaylarının tercih ettiği bu trend, üç boyutlu çiçek detaylarıyla, bahar aylarında evlenmeyi düşünen gelinlere çok yakışacağa benziyor. Üç boyutlu motifler gelinliğiniz için mükemmel birer tamamlayıcı olmaya devam ediyor.

Uçuş Uçuş Romantik Tüyler

Gelinliklerde daha hareketli ve iddialı bir döneme girdiğimiz herkesin malumu. Bembeyaz gelinliklerin dışında krem tonlarında gelinliklerin yaka, bel ve kol kısımlarını kaplayan tüyler, 2022’de bolca karşımıza çıkacak. Hatta cesur gelin adaylarından bu tüylerin renkli hallerini de kullanmalarını bekliyoruz.

Klasik Gelinliğin Dışına Yolculuk

Uzun kuyrukların ve eteklerin, etkileyici kumaşlarla dizayn edildiği klasik gelinlik modelleri bu yıl giderek geri planda kalacak ve 2022 gelinlik modası için yeni bir çığır açılan tarih olacak. Maskülen tarzın giderek daha hakim olduğu crop/pantolon tarzı gelinlikler geçmişte olmadığı kadar çok karşımıza çıkabilirler. Bunun yanı sıra mini gelinlikler de 2022’de çokça gelin adayının üzerinde boy gösterecek. İddialı gelin adayları klasik çizgilerin dışına çıkıp bizleri bolca şaşırtacak gibi görünüyor.

Derin V Yaka Gelinliklerin Yılı

V yakalar uzun zamandan beri gelinlikte feminen bir görünüm için ilk akla gelen yöntem. Özellikle her düğün konseptine uyarlanabilmesi V yakaları her dönemin vazgeçilmezi haline getiriyor. Gelin adaylarını uzun göstermesi, ister lüks satenden ister Fransız dantelinden yapılsın, her şekilde şık durması derin V yakaları bu yılın trendleri arasına sokmak için yeterli oluyor.

Yırtmaçlı Gelinlik Modelleri Tam Gaz Devam

Pandeminin oluşturduğu etkiyle birlikte pek çok insan sade bir nikâh töreniyle dünya evine girmeyi tercih etti. Bu törenlerde gelin adayları yırtmaçlı nikâh elbiseleriyle boy gösterdi. Artık düğünler özgürce yapılabiliyor fakat yırtmaçlar nikâh elbiselerinden gelinliklere sıçramış durumda. Cesur ve feminen bir görünüm kazanma arzusundaki gelin adayları önümüzdeki yıl bolca yırtmaçlı gelinlik modellerini tercih edecek gibi görünüyor.

Hakim Yaka Gelinlik Modelleri

Gelinlik modellerinde asil bir duruş kazandırdığı için tercih edilen hakim yaka gelinlik modeli bu yıl kendisini farklı bir boyuta taşıyacak gibi. Dramatik ve romantik bir görünüm kazanmak isteyen gelin adayları, belli belirsiz hakim yaka gelinlik modellerini tercih edecek gibi duruyor.

Kabarık Kollu Gelinlik Modelleri

Eski dönemleri çağrıştıran kabarık kollar, modernize edilmiş tasarımlarıyla yeniden gelinlik trendleri arasına dönüyor. Her ne kadar kabarık prenses model gelinliklerle ya da kum saati gelinliklerle özdeşleşse de artık kabarık kollar her model gelinlikle uyum sağlayabiliyor.

 Siz de düğününüzde bütün ilgi ve beğeniyi üzerinize çekecek şık bir gelinlik arayışındaysanız Adana’da Satılık ve Kiralık gelinliğin bir numaralı adresi Tuğbam Gelinlik’le ve kreasyonuyla tanışmakta acele edin.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları