x
Anasayfa Medya Haberler 2022 Yaz Gelinlik Trendleri

2022 Yaz Gelinlik Trendleri

2022 Yaz Gelinlik Trendleri

Her kadının hayatta kendini en özel hissettiği anlar hiç şüphesiz düğününde, gelinlik ile boy gösterdiği anladır. Herkesin ilgisinin üzerinde olduğunu bilen zevk sahibi kadınlar, kusursuz olmak isterler. Bu nedenle şık ve görkemli bir gelinliğin yanında modaya ve konsepte uygun gelinlik tercih etmek isterler. Adana’da satılık veya kiralık gelinlik denildiğinde hemen akla gelen Tuğbam Gelinlik, 2022 yaz gelinlik trendlerini sizler için derledi. Gelinliklerde bu yazın modası ne, gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gerekenler neler, yazımızda…

2022 yazında evlenecek olanlar gelinlik seçiminde şu noktalara dikkat etmeli:

Düşük Omuzlu Gelinlik

2022 yazında düşük omuzlu gelinlikler moda. Düşük omuzlu gelinlikler, omuzları geniş gösterecek ve size zarif bir görünüm katacaktır.

Kısa Gelinlik

Yaz aylarında artık daha çok kısa gelinlikler tercih ediliyor. Kısa gelinlikler hem şık bir görüntü verirken hem de gelinin rahat hareket etmesine olanak sağlıyor. Daha farklı bir model arıyorsanız, ön tarafı kısa, arka tarafı uzun olan bir gelinlik de seçebilirsiniz.

Korseli Gelinlik

Korseli gelinlikler, bel detayını öne çıkarmak isteyenler gelinler için iyi bir alternatif olabilir.

Kol Detaylı Gelinlik

Kol detaylı gelinlikler de yaz modasına uygundur. Kolları kalın olanlar için balon kol gelinlikler hem şık hem de kurtarıcı bir seçenek olur.

Yırtmaçlı Gelinlik

Yaz aylarındaki düğünlerin trendleri arasında önden yırtmaçlı gelinlikler de bulunuyor. Kısa boylu gelinlerin daha uzun görünmesi veya bacak dekoltesini sevenler için yırtmaçlı gelinlikler iyi bir tercih olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları