x
Anasayfa Medya Haberler Adana Gelinlik Fiyatları

Adana Gelinlik Fiyatları

Adana Gelinlik Fiyatları

Gelin adayları için gelinlik seçiminin ilk adımı vücut tiplerine ve mekanın özelliklerine göre model seçmektir. Ancak gelinlik fiyatları da en az bu kriterler kadar önemlidir. Gelinlik ararken karşınıza çok sayıda model ve fiyat aralığı çıkar. Gelinlik fiyatları, tasarımda kullanılan kumaşa, işlemelere, hazır model veya özel dikim olmasına göre değişebilmektedir. Adana’da gelinlik fiyatları nasıl? Gelinlik fiyatlarını etkileyen faktörler neler? En pahalı ve en ucuz gelinlik modelleri neler? Adana’da gelinliğin adresi Tuğbam Gelinlik sizler için anlattı…

Kabarık Gelinlik Fiyatları

A kesim ve prenses model gibi kabarık gelinlik modelleri, otellerin balo salonlarında veya tarihi mekanlarda düzenlenen ihtişamlı düğünlere çok yakışıyor. Kat kat kumaşlar, kaliteli işlemeler, göz alan parlak taşlar, kabarık gelinlik modellerinin vazgeçilmez. Bütün bu detaylar gelinlik fiyatlarının şekillenmesinde etkili oluyor. Uzun süreli işçilik gerektiren modellerinin fiyatlarının yüksek olması ise kaçınılmaz hale geliyor.

Balık Gelinlik Fiyatları

Balık model gelinlik fiyatları markalara ve tasarım sınıflarına göre değişebiliyor. Balık gelinlikler dar kesim tasarımlardır. Vücudunuza tam oturması ve potluk yapmaması gerekir. Bu yüzden de özenli işçilik ve çok sayıda provaya ihtiyaç duyar. Genellikle ipek ağırlıklı kumaşlardan üretilir. Tüm bunlar fiyatları etkileyen unsurlardır.

Sade Gelinlik Fiyatları

Sade modellerde seçenekleriniz bir hayli fazla. Bu tür gelinliklerde, diğerlerine kıyasla çok daha az kumaş kullanılıyor. İşçilik maliyeti de bir hayli azalıyor. Hal böyle olunca kabarık gelinlik modellerine kıyasla daha ucuza imal edilebiliyor. Aynı markanın kabarık gelinlikleri, sade ve bohem gelinliklerinden daha pahalı olabiliyor.

Tesettür Gelinlik Fiyatları

Tesettür gelinlik modellerinde de geniş bir fiyat skalası bulunur. Fiyat farkı çoğunlukla kullanılan işlemelere ve kumaşa göre değişir. Ancak tasarımı yapan marka veya modaevinin hitap ettiği kitle de önemli bir etkendir. Yani aynı özelliklere sahip bir gelinliği farklı yerlerde daha ucuz ve daha pahalıya bulabilirsiniz.

Piyasada tesettür gelinlik modellerinin açık gelinliklere kıyasla daha pahalı olduğunu görebilirsiniz. Oran olarak daha az satılması ve tesettür gelinlik arayanların seçeneklerinin daha kısıtlı olması bu fiyat artışındaki temel etken. En şık, kaliteli ve uygun fiyatlı gelinlik modellerinin adresi Tuğbam Gelinliğin tesettür gelinlik modellerini incelemek için tıklayabilirsiniz.

Büyük Beden Gelinlik Fiyatları

Büyük beden gelinliklerde hazır kalıpların kullanılması zordur. Bölgesel fazlalıkları gizlemek için kişiye özel dokunuşlar gerektirir. Bu da hazır kalıp gelinliklerden daha maliyetli olmasına sebep olur.

Hazır Gelinlik Fiyatları

Gelinlik fiyatları üzerindeki etkili olan temel faktör gelinliğin dikim şeklidir. Hazır gelinlik modelleri daha uygun maliyetlidir. Gelinliğin bedeninize tam oturabilmesi için birkaç ufak tadilat yapmak yeterli olacaktır.

Özel Dikim Gelinlik Fiyatları

Özel dikim gelinlikler tam olarak hayal ettiğiniz gelinliğe sahip olmanızı sağlar. Başka birinde, bir dergide veya filmde gördüğünüz gelinlik modelinin vücudunuza uygun biçimde dikilmesini mümkün kılar. Özel dikim gelinlikler hazır gelinliklere kıyasla daha maliyetlidir. Daha çok zaman ve daha çok işçilik ister. Bunlar da maliyeti arttıran önemli unsurlardır.

Satılık Gelinlik Fiyatları

Gelinlik ararken temelde iki seçeneğiniz vardır. O gelinliği satın almak ve kiralamak. Sanılanın aksine piyasada satılık gelinlik fiyatları ve kiralık gelinlik fiyatları arasında dev bir uçurum yoktur. Bazı gelin adayları, düğünlerinde giyecekleri gelinliğin ilk defa kendileri tarafından giyilecek olmasını, onu yıllarca saklamayı ve hatta çocuklarına miras bırakmayı önemsiyorlar. Bazıları içinse bu eski bir gelenekten ibaret. Sizin gelinliğinize yaklaşımınız vereceğiniz karardaki en belirleyici faktör olacaktır.

Kiralık Gelinlik Fiyatları

Satılık gelinlik fiyatları bütçenizi zorluyorsa kiralık gelinlik modellerine yönelebilirsiniz. Kiralık gelinlik ararken karşınıza iki seçenek çıkar. İsterseniz hazır bir gelinliği kiralayabilir, isterseniz de hayalinizdeki gelinliği diktirerek sonrasında kiralayabilirsiniz. Gelinlik kiralama maliyeti piyasada gelinlik satın alma maliyetinden yüzde 20-30 oranında daha uygundur.  Gelinliğin kiralık olarak sizde kalacağı süre, kiralama maliyetini etkileyecektir. Bunu göz önünde bulundurmanız gerekir.

Hayalinizdeki gelinliğe en uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız Adana’da satılık gelinlik ve kiralık gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik sizler için var. Modellerimizi incelemek için tıklayabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları