x
Anasayfa Medya Haberler Adana Gelinlik Mağazası Tuğbam Gelinlikte Yeni Sezon Kreasyonu Göz Dolduruyor

Adana Gelinlik Mağazası Tuğbam Gelinlikte Yeni Sezon Kreasyonu Göz Dolduruyor

Adana Gelinlik Mağazası Tuğbam Gelinlikte Yeni Sezon Kreasyonu Göz Dolduruyor

Tuğba Ceyran Tarafından 2006 yılında kurulan Tuğbam Gelinlik, aradan geçen onca yılda gelinlik, nişanlık, türban tasarımı, kınalık gibi alanlarda Adana’nın birinci tercihi olmayı başardı. Hem geleneksel motifler hem de dünya çapındaki gelinlik trendlerini yakından takip eden tasarım ekibimiz, bir gelin adayının hayalindeki gelinliği tasarlayacak ve hayata getirecek donanıma sahip. Tıpkı mezuniyet gecesi gibi insan hayatındaki en özel günler olan söz, nişan ve evlilik törenleri için giyilecek kıyafete karar vermek son derece zorlu bir eylem. Yüzlerce seçenek arasında kalan gelin adayında bu durum büyük strese yol açıyor. Beğendiği model ile bedeninin uyuşmaması, sevdiği gelinliğin bütçesini zorlayacak derecede pahalı olması, hatta düğünün gerçekleşeceği günün hava durumu bile karar üzerinde etkili olabiliyor. Hal böyle olunca onları anlayan ve hayallerini gerçekleştirebilmek için çaba sarf eden bir gelinlik mağazası, gelin adayının en büyük yardımcılarından biri haline geliyor. Güler yüzlü hizmet anlayışıyla çok sayıda çiftin mutlu bir yuva kurmasına katkı sağlayan Tuğbam Gelinlik, her moda anlayışına ve her beden yapısına göre çok sayıda seçenek barındıran kreasyonuyla göz dolduruyor.

İşte Tuğbam Gelinlik Kreasyonundan Gelinlik Modelleri

1- Zarafet ve Klasiğin Birleşimi Simurg Gelinlik Model

2- Sıradanlığın Dışına Çıkmak İsteyenlere Lilyum Gelinlik

3- Yenilikçi Gelinler İçin Alisa Gelinlik Modeli

4-  Düğününde Adeta Bir Disney Prensesi Gibi Görünmek İsteyenler İçin Gardenya Gelinlik Modeli

5- Hercai Model Gelinlik

Siz de düğün gecesi tıpkı bir yıldız gibi ışıldamak için hayalini kurduğunuz gelinliği Tuğbam Gelinlik’te bulabilirsiniz. Adana Gelinlik Mağazaları içerisinde hem tecrübesi, hem estetik ve kaliteyi bir araya getirmesi hem de güler yüzlü hizmet anlayışıyla öne çıkan Tuğbam Gelinliğin geniş kreasyonu içerisinde size en uygun model gelinliği bulabilirsiniz. Hangi vücut tipinde olursanız olun, hangi giyim tarzını düşlüyor olursanız olun size uygun bir model muhakkak vardır. Düğün hazırlıkları içerisinde Gelinlik seçimi stresi yaşamamak için Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran yanınızda.

Üstelik yalnızca gelinlik değil, nişanlık, kınalık, tesettür nişanlık, kaftan ve bindallı gibi özel gün giysileri ile ilgili de çok geniş bir kreasyona sahip olan Tuğbam Gelinlik mağazasını ziyaret edebilir ya da linke tıklayarak ürünlerimize göz gezdirebilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları