x
Anasayfa Medya Haberler Balıketli Gelinler İçin En Uygun Gelinlik Modelleri

Balıketli Gelinler İçin En Uygun Gelinlik Modelleri

Balıketli Gelinler İçin En Uygun Gelinlik Modelleri

Bir gelin adayı için gelinliğe karar vermek son derece stresli bir süreçtir. Bütçe, kumaş, model, konsept, mevsim, zaman gibi çok fazla değişkene göre karar vermek gerekir. Özellikle vücut tipi gelinlik seçimi üzerinde belirleyicidir. Balıketli gelin adayları da hayallerindeki gelinliği bulmakta zorlanmaktalar. Fakat doğru dokunuşlarla harika görünmek mümkün… Adana’da satılık ve kiralık gelinliğin güvenilir adresi Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran, balıketli gelin adayları için en ideal gelinlik modellerini sıraladı.

Tuğbam Gelinlik, kreasyonunda her vücut tipine göre gelinlik modelleri barındırmasıyla Adana Gelinlik Mağazaları arasında öne çıkıyor. Hangi vücut tipinde olursanız olun ilk bilmeniz gereken şey hangi bölgenizi gizlemek, hangi bölgenizi öne çıkarmak istediğiniz olmalıdır. Her kadının vücudunda beğendiği ve beğenmediği noktalar farklıdır. Kilolu olabilirsiniz ancak uzun ve düzgün bacaklarınız varsa ilgiyi o bölgeye çekmek isteyebilirsiniz.

Kollarınız normalden kalınsa straplez modeller size göre olmayabilir. Balıketli gelinler için en uygun modeller arasında tül kollu gelinlikler veya uzun kollu gelinlikler gösterilebilir. Eğer büyük göğüsleriniz ve kalın bir beliniz varsa bu bölgelerde abartılı aksesuarlardan kaçınmak işinize yarayacaktır.

Etek bölümünde A kesim etekler tercih edebilirsiniz. Aşırı kabarık etekler sizi olduğunuzdan fazla kilolu gösterecektir. Ancak A kesim etekler daha estetik bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

Kilolarınız yüzünden ışıltıdan ve gösterişten uzak durmak zorunda değilsiniz. Vücudunuzda beğendiğiniz ve öne çıkmasını istediğiniz bölgeleri aksesuarlarla, boncuk ve taş gibi detaylarla göz önüne serebilirsiniz. Bu sayede ışıltıyı, ihtişamı ve dikkatleri çekmek istediğiniz noktaya yönlendirmiş olursunuz. Saten ve kalın kumaşlar da balıketli gelin adayları için doğru seçimler arasındadır. Uzun kuyruklu gelinlik modelleri, V yaka, göğüs dekolteli gelinlik modelleri yine balıketli gelin adaylarının korkmadan tercih edebileceği modellerdir.

Adana’da Balıketli Gelinlik Modelleri Tuğbam Gelinlik’te!

Siz de düğün töreniniz için hayalini kurduğunuz gelinliği henüz bulamadıysanız Adana Satılık Gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran’la tanışmakta geç kalmayın!

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları