x
Anasayfa Medya Haberler Bohem Gelinlik Modelleri

Bohem Gelinlik Modelleri

Bohem Gelinlik Modelleri

Bohem gelinlikler, klasiğin dışına çıkıp asi bir görünüm yaratmak isteyen gelin adaylarının tercihi. Önceliği rahatlık ve özgünlük olan gelin adayları hem rahat hem de zarif çizgiler barındıran bohem gelinliklerle göz dolduruyorlar. Adana’da gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran, klişeleri sevmeyen gelinler için Bohem Gelinlik modellerini öneriyor.

Düğün töreninizde hem özgür ve rahat hem de romantik ve şık olmak istiyorsanız bohem gelinlik modellerine muhakkak göz atmalısınız.

Genellikle bohem stilin gündelik hayat için uygun olduğu düşünülür ancak bu basit bir önyargıdır. Dünyanın önde gelen tasarımcılarının bohem gelinlik kreasyonları gelin adaylarına sadece rahatlık değil aynı zamanda çekicilik ve estetik de vaat ediyor.

2022 Bohem Gelinlik Modelleri

Bohem tarzdaki gelinlik modellerinin ortak noktası gelin adayına kaygısız, klişelerden uzak bir görünüm kazandırmakla birlikte aynı zamanda estetik ve romantik bir aura yaratması. Yoğun dantel detaylarının kullanıldığı akıcı ve stilize tasarımlar bohem gelinlik modasına bu yıl hükmedecek gibi görünüyor.

Pek çok düğün konseptine uyum sağlayabilen bohem gelinlikler, geleneksel ve resmi düğünlerde kendisine çok yer bulamasa da açık hava düğünleri, sahil düğünleri, kır düğünleri gibi konseptlerde eşsiz bir seçim olarak öne çıkıyor.

Gelinliğinize bohem bir stil kazandırmak için dantel ve tığ işi kumaşlardan faydalanabilirsiniz. Özellikle havadar kollar bu stili seven gelinlere oldukça uyum sağlar.

Kendine özgü bir çekiciliği olan omzu açık bohem gelinlik modelleri, doğal bir makyaj ve dalgalı bir saçla bütünleşince ortaya büyüleyici bir güzellik çıkıyor.

Eğer cam fanusta büyümüş bir prenses değil de özgür ruhlu genç bir kadın gibi görünmek istiyorsanız bu tarz size hitap ediyor. Kendi stilinizi yaratmak için bohem dünyasının kapılarını aralayabilirsiniz.

Sırtı açık gelinlik modelleri her daim çekici ve etkileyici bir seçenek olmuştur. Özellikle yaz düğünlerinde estetik görünmenin yanı sıra serin tutması için de düşünülen bir model.

Romantik Bohem Gelinlikler

Bohem stil, macera ve tutkuyu çağrıştırır. Modern ve minimal kesime sahip bu modeller gelin adayına son derece romantik bir görünüm kazandırır.

Vintage Bohem Gelinlikler

Son yıllarda dünyanın önde gelen tasarımcıları kreasyonlarında vintage gelinliklere büyük yer ayırmaya başladı. Özellikle genç gelin adayları özgün ve modern stillerinden dolayı son derece popüler olan bu modeller sıra dışı bir güzellik katıyor.

Şatafattan uzak durarak da etkileyici olunabileceğinin kanıtı olan bu modeller büyük beden giyen gelin adaylarına da avantajlar sunuyor. Asimetrik kesimler taşıması, romantik ve kadınsı bir hava kazandırması ve kilo fazlalıklarının gizlenmesine olanak sağlaması ile büyük beden gelinler için de bohem gelinlikler cazip bir seçenek.

Adana’da Bohem Gelinlik Modelleri Tuğbam Gelinlik’te!

Siz de evlilik kadar zor olan gelinlik seçiminde strese girmemek için, Adana’da satılık ve kiralık gelinliğin bir numaralı adresi Tuğbam Gelinlik’le tanışmakta acele edin. Geniş kreasyonu, güler yüzlü hizmet anlayışı, kaliteli tasarımları ile Tuğbam Gelinlik sizin yanınızda. Gelin, hayalinizdeki gelinliği birlikte bulalım.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları