x
Anasayfa Medya Haberler Burçlara Göre Gelinlik Modeli Nasıl Seçilir?

Burçlara Göre Gelinlik Modeli Nasıl Seçilir?

Burçlara Göre Gelinlik Modeli Nasıl Seçilir?

Çok sayıda insan hayatındaki süreçleri ve kararları burçları gözeterek yönetiyor. Son dönemde astrolojiye olan ilginin artması ile birlikte gelin adayları, gelinlik seçerken bile burç kriterlerini dikkate almaya başladı. Adana’da Satılık Gelinlik, Kiralık Gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik, burçlara göre gelinlik modeli seçmenin kılavuzunu sizler için hazırladı.

Koç Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Koç burcu kadınları, herkes gibi klasik beyaz gelinlik hayallerini kurmaktan uzaktırlar. Bunun yerine her daim yenilikçi ve modern bir üslup yaratmayı severler. Çekiciliği ön plana çıkartan tarzlarını gelinlik seçimlerine de yansıtmaktan mutlu olurlar. Gelinliklerin üst kısmını vurgulamak, güpür bağcıklar, dantel işlemeler ve inci detaylar kullanmak koç gelinleri için idealdir. Saç ve makyajları ile de dinamik bir görüntü sergilemeyi severler. Taç ve tüy gibi detaylar koç burcu gelinlerinin favorileri arasındadır.

Boğa Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Boğa burcu kadınları geleneksel çizgileri yansıtmaktan hoşlanırlar. İpek şifonlar ve organzeler dokusu itibariyle boğa burcu gelinlerini mutlu eder. İçinde rahat hissedemedikleri gelinlikleri sevmezler. Ellerinde taze çiçek buketleri kolye ve küpe gibi takılar, inciler ve mücevherler her zaman tamamlayıcı roldedir. Bej ve karamel tonlardaki gelinlikler boğa kadınlarının renk zevki ile uyumludur. Boyun bölgesini ince göstermek için yüksek topuzlu saç modelleri ve son olarak da dantelli bir duvakla boğa gelinini mutlu edebilirsiniz.

İkizler Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Genel olarak ikizler burcu kadınları geleneksel evlilik kıyafetlerini tercih etmiyorlar. Bunun yerine yumuşak akan kumaşların konforunu tercih ediyorlar. Dökümlü kumaşlar kullanılarak yapılan egzotik detaylar, kat kat drapeli gelinlik modelleri ikizler burcu gelinlerin daha sık tercih ettiği modeller. Dantel ya da şifon eldivenlerle şık bir dokunuş katmayı seçen ikizler burcu gelinleri diz boyu balon etekler, mini gelinlikler, kısa duvaklar ve askılı üstlerle şıklıklarını tamamlamayı tercih ediyorlar.

Yengeç Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Yengeç burcu kadınları için gelinlik seçimi her zaman için mühim bir konu olmuştur. Çan şeklinde, hafif kabarık gelinlik modelleri yengeç burcu kadınlarının favorisi konumunda. Eteklerindeki kabarıklığın aşağı yönde artması, üst bölgelere eklenen kristal dokunuşlar veya taşlar yengeç burcu gelinleri mutlu ediyor. Ayakkabı ve çanta seçiminde renk uyumuna büyük önem veriyorlar. Dantel ve örgü detaylar, saçlarında ve takılarında inci detaylar da yengeç burcu kadınlarının beğendiği dokunuşlar.

Aslan Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Aslan kadınları yenilikçi modelleri taşımayı seven, cesur karakterli gelinlerdir. Büyük ve temalı kıyafetler içerisinde kendilerini iyi hisseden aslan kadınları, organza ve saten kumaşları tercih edebilirler. İnce ve sönük gelinlik modelleri aslan kadınlarına göre değildir. Payetli, taşlı, pullu ve kristalli modeller, kristal broşlar aslan burcu kadınların sevdiği modellerdir. Aslan gelinlerini mutlu etmek için seçkin bir şıklık hedefi doğru hedeftir.

Başak Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Başak kadınları nostaljik ve sofistike zevkleri olan, her şeyin mükemmel olmasını isteyen bir kişiliğe sahiptirler. Bu yüzden gelinlik seçimlerinde de işçiliğe, ölçülere ve kumaşın kesimine büyük önem verirler. Klasik görünüş başak gelinlerini her daim mutlu eder. Basit ama etkili dokunuşlarla şıklığı yaratırlar. Ayak bileklerine kadar uzanan, hafif ve kuyruklu gelinlik modelleri başak burçlarının birinci tercihidir. Sadelikten yana tavır takınan başak burçları gelinlik modeli seçerken bele oturan, tek parça modellerden hoşlanırlar. Çok kabarık ve şişkin elbiselerle aşırı dikkat çekmek, onlara göre değildir.

Terazi Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Terazi burcu kadınları hayatın her anında stillerini yansıtmayı severler. Hal böyle olunca gelinlik seçerken de iddialı modellere yönelirler. Rahat ama güzelliklerini vurgulayıp öne çıkaracak gelinliklerin içerisinde kendilerini mutlu hissederler. Saten gelinlikler, dantel işlemeler terazi burcu gelinleri mutlu eder. Kumaşlardaki pırıltılar, taşlar ve renk oyunları her daim hoşlarına gider. Terazi gelinleri için saç ve makyaj tercihleri de en az gelinliğin modeli kadar önemlidir.

Akrep Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Akrep burcu gelinleri çekiciliklerini öne çıkarmayı ve güzelliklerini vurgulamayı tercih ederler. Bu nedenle seçimleri genellikle iddialı modellerden yana olur. İki parça halindeki gelinlikler, üst ve bel bölgesindeki danteller akrep gelinlerini mutlu eder. Yırtmaç detayı da akrep burcu gelinler için önemlidir. Koyu ve pastel tonların hakim olduğu bir makyaj ve yüksek topuk ayakkabılar akrep burcu gelinlerin düğün kombinlerini şık bir şekilde tamamlar.

Yay Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Yaşamın her alanında rahatlığı seven yay burcu kadınları için gelinlik seçerken birinci kriter; rahat hareket etmeye olanak sağlamasıdır. Bu nedenle kabarık ve kat kat modellerden uzak dururlar. Sade modellere ve rahat kumaşlara yönelirler. Straplez elbiseler en sık tercih edilen modeller arasındadır.

Oğlak Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Geleneksellik oğlak burçları için her zaman önemlidir. Net kesimli, klasik, kabarık modeller oğlak burcu gelinler için cazip seçeneklerdir. Dantelli kollar oğlak gelinlerinin en beğendiği detaylar arasındadır. Gelinliği saten kurdeleler ve şeritlerle tamamlamayı severler. 

Kova Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Kova burcu kadınlar için farklılık her daim önemlidir. Evlilik sürecinde klasik olanı taklit etmek yerine farklı olanın cazibesine yönelirler. Görkemli modeller her zaman ilgilerini çeker. Üstü saran kumaşlar, tüyler ve katmanlar kova burcu gelinlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Sırt dekoltesi de kova burçları için güzel bir seçenektir.  

Balık Burcu İçin Gelinlik Modelleri

Balık burcu kadınlar romantik ve duygusal kişilikleri ile adeta bir masal kahramanı gibi yaşamak isterler. Düğünlerindeki her objeyi de buna göre seçerler. Renk tercihinde fildişi, mercan ve krem renkleri öne çıkar. Romantik bir aura yaratmak için akışkan dokuya sahip kumaşlar seçilmeli. İpek organzalar, satenler, straplez düz kesimler ve kabarık etekler balık burcu gelinlerin sevdiği modellerdir. Gelinliklerini tül, çiçek ve fiyonklarla süslemeyi severler. Kuyruklar ve şık ayakkabılar da balık burcu gelinlerin vazgeçilmezleri arasındadır.

Adana’da satılık ve kiralık gelinlik arayışındaysanız hayallerinizdeki gelinlik Tuğbam Gelinlikte sizleri bekliyor.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları