x
Anasayfa Medya Haberler En Trend 2021 Gelinlik Modelleri

En Trend 2021 Gelinlik Modelleri

En Trend 2021 Gelinlik Modelleri

Aşırı Sade Gelinlikler!

Tüm dünyayı 2 yılı aşkın bir süredir etkisi altına alan Coronavirüs hayat alışkanlıklarımızdan yaşama biçimimize kadar birçok şeyi etkiledi. Bu dönemde yasaklar nedeniyle evlere kapanmak zoruna kalırken düğünlerimizi de etkilemek zorunda kaldık. Artık eski kalabalık düğünlere az rastlanır oldu. İnsanlar daha az kişilerle düğünlerini yapmak zorunda kaldı. Coronavirüsün etkilediği şeylerden biri de genç kızların en büyük rüyası olan gelinlik modellerini de etkiledi. Pandemi şartlarında yapılan düğünlerde artık abartıdan uzak daha sade gelinlikler ön plana çıkmaya başladı. İşte pandeminin etkisindeki 2021 Gelinlik Modelleri…

2020-2021’de pandeminin getirdiği riskler nedeniyle artık kalabalık düğünler olmuyor. Ertelenen birçok düğün de daha küçük kapsamlarda, yasaklar altında yapıldı. Hatta çoğu çift sade bir nikâhla yetinmek zorunda kaldı. Dolayısıyla gelinlik tercihleri de daha sade modellere yöneldi.

Öyle ki bu dönemde beyaz ve şık elbiseler bile gelinlik olarak tercih edildi.

"Birkez başıma geliyor, çok da sade olmasın" diyenler ise bazı detaylarla gelinliklerini hareketlendirmeyi, gösterişini artırmayı tercih etti.

Pandemi döneminde çok şık bir beyaz ceket ile beyaz palazzio pantolon bile gelinlerin tercihi olabildi.

Tabii gelinliğin sade olması, aksesuarlar ve takıların da sade olmasını beraberinde getirdi.

2021 düğünlerinde gelinliğin üstüne beyaz deri veya kot ceket giyip altına beyaz sneaker kombinleyenler de oldukça fazla.

Bu sade tercihler hem oldukça şık ve spor hem de maliyet açısından oldukça uygun.

Gösterişli, fiyatları neredeyse 20-25 bin TL fiyatlı gelinliklerin yanında gelinlik olarak tercih edilen bu sade elbiseler 500 TL -2.000 TL arasındaki fiyatlarıyla çok daha ekonomik…

Nikâhta tercih edilen beyaz ve çok şık bir elbise tercihi keseleri de sarsmıyor. Bu tür elbiselerin size maliyeti ise tercih ettiğiniz markaya göre değişiklik gösterebiliyor.

Değişik tasarımları seviyorsanız Tasarım bir beyaz elbiseyle yıllar sonra fotoğraflarınıza baktığınızda da kendinizi çok şık ve cool bulabilirsiniz.

Sade elbise tarzındaki gelinliklerin bir diğer avantajı da içinde kendinizi daha rahat hissetmenizdir.

2021 Gelinlik Modası’nda bir diğer dikkat çeken nokta bol bol derin V yaka dekoltesi ile sırt dekoltesi…

Adana’da Gelinlik Modelleri Tuğbam Gelinlik’te

Adana’da her çeşit zengin gelinlik modelleriyle her yaştan kadının uğrak noktalarından biri olan Tuğbam Gelinlik, gelinlik sektörüne yön veriyor. Her zevke uygun gelinliklerin satışa sunulduğu Tuğbam Gelinlik, en şık ve gösterişli gelinlik modellerinden en sade ve zarif gelinlik modellerine geniş bir skalada aradığınız her çeşit gelinliği uygun fiyatlarla sizlerin hizmetine sunuyor. Siz de hayallerinizdeki gelinlik ile düğününüzü unutulmaz kılmak istiyorsanız Tuğbam Gelinlik tam da size göre…

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları