x
Anasayfa Medya Haberler Gelin Başı Aksesuarları Tuğbam Gelinlik’te

Gelin Başı Aksesuarları Tuğbam Gelinlik’te

Gelin Başı Aksesuarları Tuğbam Gelinlik’te

En mutlu gününüzde yalnızca gözleriniz değil gelinliğiniz ve aksesuarlarınız da ışıldasın istemez misiniz? Evlilik hazırlığının en sancılı aşamalarından biri şüphesiz ki gelinlik modeline ve aksesuarlara karar verme sürecidir. Her şeyin kusursuz olmasını istediğimiz için karar verirken yüzlerce alternatif değerlendiririz. Adana’da gelinlik denildiğinde akla gelenlerden biri Tuğbam Gelinlik kurucusu Tuğba Ceyran sizleri benzersiz bir gelin yapacak, düğününüzde adeta bir masal kahramanı gibi görünmenize yardımcı olacak birbirinden güzel gelin başı aksesuarlarını bu yazıda bir araya getirdik. İşte Tuğbam Gelinlik’ten benzersiz gelin başı modelleri ve önerileri…

1-Duvak, Gelinlikle Uyumlu Olmalı

Duvağın kendi başına güzel olması yetmez. Unutulmamalıdır ki duvak, gelinliğin bir tamamlayıcısıdır. Gösterişli ve ışıltılı duvaklar gelin adaylarının gözdesi konumunda.

2- Taç Modelleri İle Prensesler Gibi Olun

Düğün gününüzde adeta masallar ülkesinden çıkıp gelmiş bir prenses gibi görünmek isterseniz taç modelleri sizi gecenin ışıldayan yıldızına dönüştürecektir. Estetik ve zarif görünen bir taç, gelinlik ve duvakla uyumlu olduğunda kusursuz bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

3- Vualet İle Törenlerinize Modern Hava Katın

Nikâh ve düğün esnasında farklı konseptler tercih etmek isteyebilirsiniz. Böyle durumlarda vualetlere şans verebilirsiniz. Özellikle pratik kullanımı ve estetik görünümü ile nikâh törenleri için son derece kullanışlı olan vualetler eski klasik filmlerin yıldızlarına benzemenize yardımcı olacaktır. Nikâh töreninde daha sade bir gelinliği vualetle tamamlayabilirsiniz.

4- Gelin Başı İçin Aksesuar Desteği Önemli

Son yıllarda gelin başı modellerinde doğallık ön plana çıkıyor. Siz de sade ve duru bir güzellikle öne çıkmak adına saçınızı topuz yapmak yerine daha farklı saç modelleri deneyebilirsiniz. Eğer kararınız saçlarınızı ördürmek veya yarım toplatmak olursa taç yerine saç aksesuarları tamamlayıcınız olabilir.

5-Sade Bir Taç İle Maksimum Estetik Yakalayabilirsiniz

Herkes kendi düğününün klişelerden uzak ve özgün olmasını ister. Abartılı değil de minimal bir şıklık peşindeyseniz klişelere kulaklarınızı tıkayabilirsiniz. Sade bir gelin tacı tercih ederek düğün gecenizin yıldızı olabilirsiniz.

6- Farklı Saç Aksesuarlarıyla Hayalinizdeki Gelin Olun

Gelin trendleri dünyada altın çağını yaşıyor. Binlerce farklı model ve aksesuarlar arasında ihtiyacınız olan saç aksesuarının bir yerlerde sizi beklediğini unutmayın. İçinize sinen saç modeli ve aksesuarını bulana kadar aramaya devam edin.

7- Çiçekli Taç İle Farklılığınızı Hissettirebilirsiniz

Çiçekli taçlar da düğün klişelerini yerle bir etmek için ideal bir seçimdir. Renkli bir insansanız ve eğlenceyi seviyorsanız sizi ve kişiliğinizi yansıtacak, büyük ve renkli çiçeklerden yapılmış bir taç takabilirsiniz.

8- Sahil Düğünü Tacı İle Konsepti Tamamlayın

Sahil kenarı düğünleri bu yazın trendleri arasında. Sahil kenarında evlenmeyi düşünüyorsanız deniz yıldızı veya deniz kabuklarının da yer aldığı konsept bir taç ile gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz.

9-Gösterişli ve İhtişamlı Düğün İçin Adana’da Kraliçe Tacı Tercih Edin

Her ne kadar son yıllarda minimalist yaklaşımlar öne çıksa da pek çok kadın düğün gecesinde ihtişamlı bir görünüm kazanmak ister. Kraliçelerin taçlarını aratmayacak bir taç ile aradığınız ihtişamı yakalayabilirsiniz.

10- Kısa Duvak İle Sadeliği Yakalayın

Duvak denildiğinde aklımıza ilk olarak uzun modeller gelir ancak daha sade bir güzellik arayan gelin adayları için kısa duvaklar sade ve duru güzelliğe giden en kısa yol olarak öne çıkıyor.

11- Gelinlik Şapkaları İle Retro Tarzı Tamamlayın

Düğününde ve gelinliğinde farklı bir konsept arayan gelinler duvaklar yerine şapka tercih edebiliyorlar. Özellikle tarzında eski dönemleri yaşatmak isteyen retro seven gelin adayları, gelinliklerini şapka ile tamamlayabiliyorlar.

Sonsuz seçenek arasında kaybolmamak için Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran sizin yanınızda.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları