x
Anasayfa Medya Haberler Gelinliğin İçinde Muhteşem Görünmek İçin 3 İpucu

Gelinliğin İçinde Muhteşem Görünmek İçin 3 İpucu

Gelinliğin İçinde Muhteşem Görünmek İçin 3 İpucu

Gelinliğin güzel olması kendi başına yeterli değildir. Gelin adayının nasıl taşıdığı, nasıl detaylar eklendiği de en az gelinliğin modeli kadar önemlidir. Adana’da satılık gelinliğin bir numaralı adresi Tuğbam Gelinlik’ten sizler için gelinliği içinde harika görünmenizi sağlayacak 3 ipucu…

Göğüs Dekoltesi

Gelinliği mükemmel kılan unsurların başında güzel bir göğüs dekoltesi gelir. Özellikle korsaj biçiminde yapılan bir gelinlik küçük göğüsleri alımlı gösterirken büyük göğüslerin de toparlanmasını sağlar. Omuzları açıkta bırakan geniş göğüs dekoltesi cesur gelin adayları için ideal bir seçimdir. Derin V dekolte sizleri olabildiğince etkileyici bir görünüme kavuşturacaktır. Eğer askısız gelinlik tercih ediyorsanız düğün gecesi boyunca rahat edebilmeniz için göğüslerinizin silikon bant veya glob bant ile desteklenmesi gerekebilir.

İnce Bel

Düz ve sade gelinlik tercih eden gelin adayları ister istemez bel bölgesini öne çıkarmış olur. İnce belli gelin adayları bu tarz gelinlik modelleri içerisinde çok şık dururlar.

Aşağıya doğru kesintisiz inen bir gelinlik modeli ile adeta bir kuğu gibi görünmeniz mümkün. Yine de düz modellere hareket kazandırmak gerekir. Kısa boylu iseniz bedeninizi daha uzun göstermek için düşük belli modeller seçebilirsiniz. Eğer beliniz ince ancak geniş kalçalara sahipseniz kabarık etekler tercih edebilirsiniz.

Uzun bir bedene sahipseniz bel çizgisini yukarı yönde hareketlendirmeniz gerekebilir. Eğer zayıfsanız bunu saklamak için kemerler ve kuşaklar iyi birer yardımcı olacaktır. Beliniz ince değil kalınsa ve buna karşın yine de dar gelinlik giymek istiyorsanız drapeli ve düşük belli modeller size yardımcı olacaktır.

Derin Sırt Dekoltesi

Gelinlik bir insanın hayatı boyunca bir defa veya en fazla birkaç defa giyebileceği özel bir kıyafettir ve herkes o gelinliğin içerisinde mükemmel görünmek ister. Bunun yöntemi ise kusurlarınızı örten, güzel yanlarınızı öne çıkartan bir model tercih etmektedir. Eğer vücudunuzda beğendiğiniz noktalardan birisi sırtınızsa sırt dekoltesi gelinliğinize estetik ve şıklık katacaktır. Sırtınızın güzelliğini öne çıkartmak için gelinliğinizin çizgileriyle biraz oynamanız yeterli olacaktır. Eğer dar omuzluysanız sırt dekoltenizi düz bir şekilde belinize kadar indirebilirsiniz. Bu sayede tercih ederseniz omuzlarınıza vatka koyma imkânınız da olacaktır. Veya gelinliğin kollarını dantelli tercih ederseniz omuzlarınızı geniş gösterebilirsiniz. Sırtınızın güzelliğine güveniyorsanız dekoltenizi belinize kadar indirmekten çekinmeyin. Ancak kemikli bir sırtınız olduğunu düşünüyorsanız koltuk altı bölgesinde dekolteyi sınırlandırabilirsiniz.

Adana’da gelinliğin, nişanlığın, kınalığın, bindallının, tesettür gelinliğin ve türban tasarımının bir numaralı adresi Tuğbam Gelinlik’te hayalinizdeki gelinliği birlikte tasarlayalım.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları