x
Anasayfa Medya Haberler Gelinliğiyle Kayalıklara Tırmandı

Gelinliğiyle Kayalıklara Tırmandı

Gelinliğiyle Kayalıklara Tırmandı

Dawn LeBlond ve Christian Lopez isimli bir çift bugüne dek görülmemiş bir nikâh töreniyle evlendiler. Birbirleriyle dağcılık kulübünde tanışan çift yanlarında 8 profesyonel tırmanışçı ve bir de fotoğrafçıyla birlikte tırmandıkları dağın zirvesinde dünya evine girdiler. Tırmanış sırasında Dawn LeBlond gelinlik giymekten de geri durmadı. Adana’da gelinlik denilince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlikten sıra dışı bir gelinlik hikâyesi…

Dawn LeBlond 2018 yılında metro istasyonunda beklediği sırada tesadüfen bir arkadaş grubunun sohbetine kulak misafiri oldu. Bir çeşit tırmanış sporu etkinliğinden bahsedildiğini duyan genç kadın bu etkinliğe katılmaya karar verdi. Federal Havacılık İdaresi’nde eski bir donanma pilotu olarak çalışan Dawn LeBlond tırmanmaya başladığı sırada, yendiği yükseklik korkusunu yeniden hatırladı. Ancak pes etmeyerek tırmanmaya devam etti. Ve dağın zirvesine ulaştığında artık bu sporun bir bağımlısı haline gelmişti.

İlk evliliğini bitirdikten sonra kendisini derin bir depresyonun içerisinde bulan LeBlond, dağcılık sayesinde yeni bir hayatın kapılarını araladığını ve eşi Cristian Lopez ile de tırmanış antrenmanında tanışıp aşık olduğunu söyledi.

Evlenme Teklifi de Bir Dağın Zirvesinde Gelmişti

Macera ve adrenalin tutkunu bu çift, yine bir tırmanışın ardından, dağın zirvesinde nişanlanmışlardı. Evlilikleri de yine bir kilisede değil dağ zirvesinde gerçekleşti. Üzerinde gelinliğiyle birlikte Batı Virjinya’daki Seneca Kayalıkları’na tırmanan çift 5 saatlik maceranın ardından zirveye ulaşıp evlendiler.

Zirveye vardıklarında eşsiz bir manzara ile karşılaştıklarını söyleyen Lopez, bulutların yeni yeni dağıldığını gördüklerini ve adeta bütün doğanın onlar için kök salmış gibi göründüğünü belirtti. İşte gelinliğiyle birlikte gökyüzüne tırmanan ve Seneca kayalıklarının zirvesinde evlenen çiftin mutlu anlarının fotoğrafları…

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları