x
Anasayfa Medya Haberler Gelinlikte Vintage ve Retro Gelinlik Modası

Gelinlikte Vintage ve Retro Gelinlik Modası

Gelinlikte Vintage ve Retro Gelinlik Modası

Gelinlik modası da tıpkı diğer her şey gibi dünya üzerinde esen vintage ve Retro rüzgârlarından etkilenmeye başladı. 2016 yılının ardından genç gelin adayları geçmişin sadeliğine ve estetiğine öykünen gelinlik modellerine ilgi duymaya başladılar. Avrupalı genç gelin adaylarında ortaya çıkan vintage gelinlik rüzgârı, sosyal medya sayesinde kısa sürede Türk gelinlerini de etkiledi. Kiralık gelinlik, kiralık nişanlık, kiralık bindallı ve satılık gelinlik, satılık nişanlık, satılık tesettür gelinlik denince Adana’da akla gelen ilk isim Tuğbam gelinlik, düğünlerde görmeye alıştığımız Retro gelinlik modasını sizler için anlattı.

Düğün Teması ve Konseptine Göre Seçilen Vintage Gelinlik ve Retro Gelinlikler

Muhteşem Gatsby akımı olarak da bilinen 1920’lerin görkemli modasına ve estetik anlayışına öykünen kısa gelinlikler günümüze dek çok sayıda değişime uğradı ve artık vintage gelinlikler olarak düğünleri süslemeye başladı. Siz de eski zamanların kimliğini yansıtan bir gelinlik hayal ediyorsanız, düğün için seçtiğiniz mekân, müzik ve atmosfer detaylarını da bu şekilde planlamalısınız. Bu modanın güzel taraflarından bir tanesi de belirli bir mevsiminin olmayışı. Hem kolsuz, hem uzun kollu, hem de kısa kollu kullanılabilen bu gelinlikler unutulmaz bir gelin olmanıza her mevsim yardımcı oluyor.

Gelinlikle Seçtiğiniz Aksesuarın Uyumu Çok Önemli

Eski stil gelinlik modelleri ancak vintage aksesuarlar ile desteklendiğinde bütünlüklü bir nostalji atmosferi yaratabiliyor. Yani gelin çiçeği, duvak ve diğer aksesuarların da eski zamanların ruhunu yansıtacak şekilde planlanması gerekir. Özellikle de saç stilinizin.

Retro gelinlerin tercih ettiği saç modelleri içerisinde en popüler modeller örgüler. Dağınık topuza dönüştürülerek kullanılan bu örgüler adeta zaman makinesine atlayıp da gelmiş gibi eski güzel günlerin esintisini düğününüze taşımanızı sağlar.

Gelinlik ve Ayakkabı Uyumu

Her ne model olursa olsun gelinliğin en önemli tamamlayıcı aksesuarı gelinlikle ve düğünün temasıyla uyumlu ayakkabı tercihidir. Vintage gelinlik giyecekler için küçük topukları olan ve sivri burun ayakkabılar doğru tercihlerden biri. Özellikle el işçiliği veya özenli bir çalışmanın ürünü olan tasarım desenler yer almalı. Gelinliğiniz tüllerden, işlemelerden ve fırfırlardan meydana gelen gerçek bir Retro gelinlikse ayakkabı deseni tercihinizi daha özenli seçmeniz gerekir.

2021 Vintage Gelinlik Fiyatları

Eğer düğününüzü de nostalji atmosferine göre planladıysanız verdiğimiz ipuçlarını dikkate alarak Tuğbam Gelinlik ve diğer koleksiyonları inceleyebilirsiniz. Fiyatlar modelin getirdiği maliyetlere göre değişse de Tuğbam Gelinlik koleksiyonunda mutlaka hayallerinizi yansıtacak, aynı zamanda bütçenize de uyacak bir model bulabilirsiniz. 7/24 hizmetinizde olan Tuğbam Gelinlik kiralık ve satılık gelinliğin Adana’daki bir numaralı adresi olmaya devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları