x
Anasayfa Medya Haberler Kır Düğünlerine Uygun Gelinlik Nasıl Seçilir?

Kır Düğünlerine Uygun Gelinlik Nasıl Seçilir?

Kır Düğünlerine Uygun Gelinlik Nasıl Seçilir?

Günümüzde pek çok çift kır düğünleri, sahil düğünleri veya havuz başı düğünleri gibi açık hava düğün konseptlerini tercih ediyor. Düğün mekânına karar verdikten sonra bu mekâna uygun gelinlik seçme mesaisi başlıyor. Adana gelinlik, Adana bindallı ve Adana nişanlık denince akla gelen ilk adres Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran’dan açık hava düğünleri için gelinlik önerileri…

Açık Hava Düğünlerinde Gelinlik Modelleri

Sonbahar, yaz ve ilkbahar aylarında evlenmeyi tercih eden çiftler son yıllarda açık hava düğünlerini daha fazla tercih ediyorlar. Kır, sahil, havuz başı veya teknede gerçekleşen açık hava düğünlerinde mekânın koşullarına uygun gelinlik seçmek gerekiyor. Aksi taktirde düğün geceniz en mutlu geceniz olmaktan çıkıp ıstırap dolu bir geceye dönüşme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Kır Düğünü Gelinlik Modelleri Nasıl Olmalı?

Kır düğünü denildiği zaman aklımıza hemen uçuş uçuş gelinlikler geliyor. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında tül, şifon ya da organze gelinlikler gibi gelini terletmeyecek, hafif kumaşlardan üretilmiş, tasarımlarıyla zarif görünen gelinlikler tercih edilmeli. Sonbahar mevsiminde ise ipek ve dantel gibi kumaşlardan üretilen, askılı, salaş ve uzun kollu gelinlik modelleri tercih edilebilir.

Prenses kesim gelinlikler, taşıması daha zor olan modellerle kıyaslandığında A kesim veya yarım balık gelinlikleri tercih etmenin daha mantıklı olduğunu görebiliyoruz. Bu sayede hem çim zeminde hem de davetliler arasında gezinirken daha rahat olabilirsiniz. Son yıllarda yeni bir trend olan iki parça gelinlikler de kır düğünü konseptleri için değerlendirilebilir. Papatya desenli gelinlikler gibi çiçekli ve 3 boyutlu gelinlikler mekânla ve mevsimle uyumlu şık bir görünüm kazandırabilir.

Kır düğünü için gelinlik bakarken aynı zamanda düğünün konseptini ve tarzını da dikkate almanızda büyük fayda var. Bohem üslupta bir düğün için muhtemelen salaş, püsküllü bohem gelinlik modelleri tercih edebilirsiniz. Nostaljik zevkleriniz varsa vintage ve retro bir üslup geliştirmek istiyorsanız ince saten ya da dantelden üretilmiş bir gelinlik sizin için ideal bir seçim olabilir.

Adana’da Kır Düğünü Gelinlikleri Tuğbam Gelinlik’te!

Tuğbam Gelinlik Adana’da gelinliğin en doğru adresi. Gelin adayının giyim alışkanlıkları, ister klasik ister yenilikçi moda yaklaşımlar ve düğün mekânının gerekliliklerine uygun en şık dizaynları gerçekleştirip sizlere sunan Tuğbam Gelinlik’le düğün gecenizde bir yıldız gibi ışıldayacaksınız.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları