x
Anasayfa Medya Haberler Paris Hilton’un 3 Gün ve 3 Gece Boyunca Devam Eden Görkemli Düğünü Sona Erdi

Paris Hilton’un 3 Gün ve 3 Gece Boyunca Devam Eden Görkemli Düğünü Sona Erdi

Paris Hilton’un 3 Gün ve 3 Gece Boyunca Devam Eden Görkemli Düğünü Sona Erdi

Paris Hilton’un Giydiği Gelinlikler Zihinlere Kazındı

Uzun yıllar boyunca renkli yaşantısıyla magazin gündemini meşgul eden Paris Hilton bu defa da görkemli düğünü ve gelinlikleriyle gündem yarattı. Öncesinde de 3 defa nişanlanan Hilton, nihayet 4. Nişanlısı Carter Reum ile evlendi. Düğün boyunca 6 gelinlik giyen Hilton, adeta göz doldurdu.

Geçmişte maceralı yaşantısıyla adından söz ettiren Paris Hilton dördüncü nişanlısı Carter Reum ile evlenirken hem 3 gün, 3 gece süren ve Kim Kardashian, Ashley Benson, Paula Abdul, Emma Roberts, Rachel Zoe, Bebe Rexha gibi ünlü isimlerin katıldığı düğün töreniyle hem de giydiği birbirinden şık 6 gelinlikle gündem yarattı.

“Sonsuzluğum Başlıyor”

Dünya genelinden 16,9 milyon takipçisi bulunan resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla düğün törenlerinin başladığını ilan eden Hilton, sınırları zorladı.

6 Farklı Gelinlik Giydi

Magazin dünyasının merakla beklediği düğün Los Angeles’ta Paris Hilton’un büyük babası Barron Hilton’a ait bir malikanede gerçekleşti. Paris’in giydiği altı gelinliğin detayları ise şu şekilde: Düğün öncesi giydiği çiçek motifli gelinlik Oscar de la Renta’ya ait bir tasarım. İlk dans esnasında giydiği prenses modeli gelinlik ise İsrailli bir moda evi olan Galia Lahav imzası taşıyor.

Resepsiyon esnasında giydiği çiçek işlemeli ve kısa gelinlik de yine Oscar de la Renta’dan. Bunun ardından yine gelinlik değiştiren Paris Hilton, bu defa da Pamella Roland’a ait bir tasarımla konuklarının karşısına çıktı.

Pembe Duvaklı Elbise

Düğün partisi başladıktan sonra bu defa da pembe duvaklı bir elbise giyen Hilton, düğünün ardından yaşadığı duyguları “Ağladığım an gerçek aşkımı bulduğumu biliyordum. Yüzümden akan rimelimi bile gözyaşları arasında temizledim” diyerek anlattı.

İşte Paris Hilton’un Düğünü ve Gelinliklerine Dair Görseller

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları