x
Anasayfa Medya Haberler Satılık Gelinlik Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Satılık Gelinlik Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Satılık Gelinlik Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sevdiğiniz insanla hayatlarınızı birleştirme kararı verdiniz ve sıra o büyük günü planlamaya mı geldi? Düğün töreninin en önemli unsurlarından biri gelinlik. Gelin adayları için büyük bir kaygı, stres ve kafa karışıklığına sebep olan gelinlik seçimi oldukça zor bir durum. Adana Gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran, satılık gelinlik alırken dikkat edilmesi gereken noktaları sizler için derledi. İşte Tuğbam Gelinlik’ten gelin adaylarına tavsiyeler.

Ön Araştırma

Yaşadığınız şehirde üç-beş gelinlik mağazasını arayarak kendinize bir rota belirleyin ve bu rotayı takip edin. Yola çıkmadan önce belirlediğiniz gelinlik mağazalarının randevu sistemlerinin olup olmadığına bakın. Çünkü randevunuz olmadığı zaman mağazalar gelinlikleri denemenize izin vermeyebilir. Bu ön araştırma evresinde asıl hedef neyi seveceğinizi keşfetmek. Olabildiğince çok modele göz gezdirmek, kumaşlara dokunmak ve üzerinizde nasıl duracağını hayal etmek.

Mümkün Olan Her Gelinlik Modelini Deneyin

İlk randevunuz esnasında mağazanın satış temsilcisi büyük ihtimalle zevkinizi öğrenmeye çalışacak ve denemek isteyeceğinizi düşündüğü birkaç modelle karşınıza çıkacak. Ne istediğinizi ve ne istemediğinizi biliyor olsanız bile mümkün olan her modeli denemenizi tavsiye ederiz. Çünkü hangi gelinlik modelinin sizi şaşırtacağı belli olmaz.

Gelinliğin Sizle Uyumu

Gelinlik endüstrisi farklı vücut tiplerine sahip gelin adayları için halen daha kusursuz seçenekler sunamayabiliyor bu yüzden gelin adayları, gelinliğin üzerine oturması konusunda her zaman bir endişe taşır. Ve birkaç ay içerisinde içerisine sığabileceğiniz, üzerinizde şık duracak ve beklentilerinizi karşılayacak bir gelinlik bulmak her zaman kolay olmayabilir.

Randevunuza giderken mağazanın size yardımcı olabilmesi için hangi bedene ihtiyaç duyduğunuzu bilerek gidin. Mağazaların vitrinlerinde belirli bedenlerde gelinlik modelleri mevcuttur. Bu yüzden denediğiniz modeller size bir miktar dar veya bir miktar bol gelebilir. Ancak bol gelen gelinlikler daraltılabilir ve sizin için en uygun seçenek haline gelebilir. Hangi modeli satın alacağınıza karar verdikten sonra sabit ölçünüz alınır ve tasarım vücut tipinize en uygun şekle dönüştürülür.

Gelinliği Seçmek Bir Başlangıç

Gelinliğinizi satın aldığınızda muhakkak üzerinde değişiklikler yapmanız gerekecek. Yapılacak değişiklikler sizin isteklerinize ve gelinliğin ihtiyaçlarına göre belirlenecek. Provalar ve düzeltmeler, gelinlik kusursuz görünüme kavuşana kadar devam edecek.

Kontrolünüzü Kaybetmeyin

Gelinliğinizi denerken oturmayı da ihmal etmeyin çünkü düğün töreninin bir kısmında oturmanız gerekecek. Oturduğunuz sırada gelinliğinizin size kötü bir sürpriz yapmasını istemiyorsanız oturma provası da yapmanız gerekir. Gelinliğin ayrıntıları, şekli, rengi vs. eğer size iyi hissettirmiyorsa tadilat talep etmekten çekinmeyin. Bu zorlu sürecin sizi yıpratmasını istemiyorsanız Adana Gelinlik, Adana Nişanlık, Adana Tesettür Gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran ile tanışmakta geç kalmayın.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları