x
Anasayfa Medya Haberler Tesettürlü Gelinlik Satın Alırken, Kiralarken Nelere Dikkat Etmeli?

Tesettürlü Gelinlik Satın Alırken, Kiralarken Nelere Dikkat Etmeli?

Tesettürlü Gelinlik Satın Alırken, Kiralarken Nelere Dikkat Etmeli?

Adana’da gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik’ten tesettürlü gelinlik arayışındaki gelin adayları için tavsiyeler… Tesettür gelinlik diktirirken bilmemiz gerekenler neler, hangi ipuçları işimizi kolaylaştırır? 2021 tesettür gelinlik modelleri neler? Duvak seçerken nelere dikkat edilmeli? Aradığınız tesettür gelinlik modelini bulmak mümkün mü yoksa diktirmek zorunda mıyız? Tüm bu sorulara cevap vermeye çalıştığımız yazımız sizlerle…

Evlilik başından sonuna kadar zor ve yıpratıcı bir süreç. Belki de en stresli evresi de gelin adayının tören esnasında giyeceği gelinliğe karar vermesi… Özellikle tesettür gelinlik arayışındakiler daha çok vakit harcamak zorunda kalabiliyorlar…

Günümüzde daha çok seçenek bulunsa da tesettür gelinlik bulunabilecek butiklerin sayısı halen daha olması gerekenden az. Karşımıza çıkan modeller arasında sade ve şık tasarımların sayısı da son derece az bir yer tutuyor. Tuğbam Gelinlik Adana’da en şık ve geniş tesettürlü gelinlik kreasyonuna sahip gelinlikçiler arasında başı çekiyor.

Tuğbam Gelinlik’in tesettür gelinlik modellerini görmek için TIKLAYIN!

Tesettür gelinlikler aslında straplez modellerin kapatılması ile hazırlanır çünkü kol ve yaka çalışmasına imkân sağlar. Bu yüzdendir ki dikilen modellerin her bedene uyması kolay olmuyor ve pot durabiliyor. Klasik straplez gelinliği daraltmak da genişletmek de kolayken tesettür gelinlik üzerinde çalışma yapmak bazen günler sürebiliyor. Hal böyle olunca kiralık tesettür gelinlik bulmak kolay bir süreç değil. Bu yüzden kişiye özel dikilmiş tesettür gelinlik daha garanti bir seçim. Gelinlikçilerin vitrinlerini süsleyen modeller genellikle üzerinde kolay işlem yapılabilecek modellerdir.

Gelinlik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar

Gelinlik seçerken dikkate almamız gereken unsurlar son derece geniş bir yelpazedir. Gelin adayının mesleğinden fiziğine, postüründen düğünün temasına, damat adayının kıyafetinden düğün mekânına kadar çok sayıda unsuru göz önünde bulundurmak gerekir. Gelinliğinizin hem tarzınızla hem de kişiliğinizle bütünleşmesi, aykırı ve absürt bir durum olmaması gerekir.

Düğün Günü Başörtünüz Nasıl Olmalı?

Eğer ki gelinlik modelinde dantel kullanıldıysa başörtünüzde bulunan her detay, bir parça karışıklığa neden olur. Bu yüzden gelin adayları sade başörtüleri tercih ederler. Ezberleri bozmak isteyen gelinler için ise şapka tercih etmek son dönemde bir trend haline geldi.

Tuğbam Gelinlik’ten Gelin Adaylarına Tavsiyeler

1-Gelinlik diktirmeden evvel muhakkak bir ön beğeni oluşturun. İnternet sitelerindeki modelleri, dergilerde ve moda evlerinin vitrinlerinde yer alan modelleri inceleyin.

2-Bir mağazaya gittiniz ve gelinlik denemek istediniz. Ancak mağazanın elinde hiç tesettür gelinlik yok. Öylece çıkıp gitmek yerine onları da deneyin. Hiç tercih etmeyecek bile olsanız bu provalar bedeninizi tanımanıza ve daha sonra seçimlerinizi buna göre yapmanıza imkân sağlar. Unutmayın ki gelinliğin üzerinizde nasıl durduğu kadar içerisinde kendinizi ne kadar rahat hissettiğiniz de önemli.

3- Beğendiğiniz her modelin dikilebileceğinden endişeniz olmasın. Yeter ki siz doğru adresi bulun. Tuğbam Gelinlik Adana’da uzun yıllardır şık, kaliteli ve uygun fiyatlı gelinliğin adresi. Gelinlik fiyatları, kumaş kalitesi, terzilerinin ustalığı ile Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran gelin adaylarını hayallerine kavuşturuyor.

4- En ekonomik çözüm olmasa bile en optimum sonuçlar doğuran yöntem gelin adaylarının kendi beden ölçülerine göre dikim yaptırması. Hazır kalıp straplez gelinlikleri kapattırmak yerine beğendiğiniz modellerin sizin ölçüleriniz dikkate alınarak dikilmesi her zaman için daha sağlıklı sonuçlara yol açar.

5-Unutulmamalıdır ki duvak gelinliği kapatmak için değil ortaya çıkarmak içindir. Bir gelinin bütün aksesuarları, gelinliğe göre dizayn edilmeli, hepsi gelinlikle uyum sağlamalı. Hatta damat bile…

Tuğbam Gelinlik’le harika bir düğün planlamak için bizi ziyaret edebilir veya blog sayfamızı takip edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları