x
Anasayfa Medya Haberler Tuğbam Gelinlik’ten Gelinlere Özel Tavsiyeler

Tuğbam Gelinlik’ten Gelinlere Özel Tavsiyeler

Tuğbam Gelinlik’ten Gelinlere Özel Tavsiyeler

Adana’da satılık gelinlik, kiralık gelinlik denilince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik, gelin adayları için önemli tavsiyelerde bulundu. Gelinlik için aksesuar seçimi nasıl olmalı, vücut tipine göre gelinlik nasıl seçilmeli, gelinlik tercihinde nelere dikkat edilmeli… Tuğbam Gelinlik, merak ettiklerinizi sizler için anlattı.

Gelin Adayları Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Gelinlik seçerken en önemli kriterlerin başında bedene uygunluk geliyor. Gelinlerin bedenlerine uygun, içinde kendilerini iyi hissettikleri, şık olduğu kadar rahat ve konforlu bir gelinlik seçmeleri gerekir. Diğer taraftan dileyen günün trendlerine uygun, dileyense zamansız bir tasarım tercih edebilir. Bir gelinliğin kalitesini belirleyen en önemli kriterlerden biri de kullanılan kumaş ve malzemenin kaliteli olmasıdır. Tuğbam Gelinlik, en kaliteli kumaş ve malzemeden ürettiği, konforlu ve şık tasarımlı modelleriyle gelin adaylarının yanında…

Vücut Tipinize Göre Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılır?

Vücut tipinize hangi model gelinliğin uygun olduğunu anlamanın en basit yolu, mümkün olduğunca fazla gelinlik denemektir. Normal hayatta ne tür elbise modelleri tercih ettiğimiz belli olsa bile gelinlik seçerken alışkanlıklarımızın dışına çıkmak isteyebiliriz. İçerisinde kendinizi en iyi hissettiğiniz ve zevkinizi yansıtan model, nasıl bir gelinlik istediğiniz konusunda size yol gösterebilir.

Gelinlik ve Aksesuar Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Seçilen gelinlik hem bedeninize hem de ten renginize uyumlu olmalı. Bunun yanı sıra gelinin kişisel zevkini ve şıklık algısını yansıtan modeller öne çıkmalı. Gelecekte düğün fotoğraflarınıza bakarken daha mutlu olmanız açısından zamansız modeller daha caziptir. Zira güncel trendler çok kısa sürede eskiyip rüküş bir havaya bürünebiliyor.

Gelinlik Bakmaya Ne Zaman Başlanmalı? Sipariş Ne Zaman Verilmeli?

Düğünler için hazırlık süreci çok büyük bir iş yükü anlamına geliyor. İşleri sıraya koymak oldukça zor olabiliyor. Düğünün üç ay öncesi, gelinlik araştırması yapmak için yeterli bir süredir. Eğer düğünlerin yoğun olduğu bir mevsimde evlenmeyi düşünüyorsanız işinizi şansa bırakmamak için 4 ay öncesinden gelinlik bakmaya başlayabilirsiniz. Zamanınız azaldıkça stresiniz ve telaşınız artacaktır. Hayatınızdaki tatlı bir hatırayı stresle gölgelememek için kendinize bolca zaman tanıyın.

Gelinlik Seçerken En Sık Yapılan Hatalar Nelerdir?

Abartılı modellerin veya günlük, geçici trendlerin cazibesine kapılmak gelin adaylarının en çok pişmanlık yaşadığı hatalar oluyor. Bir diğer sık tekrarlanan hata ise gelinliğin şıklığına aldanıp rahat hissettirmeyen, konforsuz bir model seçmek. Bu durum, düğün gününü gelin için adeta bir işkenceye çevirebiliyor.

2023 Yılının En Gözde Gelinlik Modeli Ne?

Her yıl gelinlik trendleri de değişiyor. Bu yıl moda dünyasında en çok beğeni toplayan gelinlik modelleri kruvaze gelen uzun kuyruklu, fildişi renkli, mat ve saten gelinlikler.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları