x
Anasayfa Medya Haberler Türban Tasarımı Nedir?

Türban Tasarımı Nedir?

Türban Tasarımı Nedir?

Tesettürlü Gelin Adayları İçin 2022 Trend Türban Tasarım Modelleri!

Tesettürlü gelin adayları en az gelinlik kadar başlarına örtecekleri örtünün modeli konusunda da kararsızlık yaşıyorlar. Ancak son yıllarda türban tasarımı apayrı bir uzmanlık dalı olarak gelişti ve sonsuz seçenek arasından bütün gelin adayları kendilerine göre bir model bulabilir oldu. Adana’da gelinliğin, nişanlığın, bindallının, tesettür gelinliğin bir numaralı adresi Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran, tesettürlü gelin adayları için yeni yılın en gözde türban tasarım modellerini derledi. Gelin, tül ve dantel detayların öne çıktığı 2022 türban tasarım kreasyonuna birlikte göz atalım.

Düğün, nişan, kına gibi özel günlerde tesettür giyinen kadınların baş örtülerini kendi estetik algılarına göre dizayn etmesine türban tasarımı diyoruz. Şık ve zarif olmak adına kıyafetlerini estetik bir baş örtüsüyle tamamlamak isteyen kadınlar için Türban Tasarımı’nda çok sayıda dizayn mevcut. Gelinlik, kınalık, nişanlık gibi özel gün kıyafetlerinde tesettürlü gelin adayları için birbirinden şık bir kreasyona sahip olan Tuğbam Gelinlik türban tasarımı konusunda da sizlere ışık tutuyor.

2022 yılında da klasik türban tasarımları geçerliliğini koruyacak gibi duruyor. Günlük yaşamda da tercih edilebilen, aksesuar kullanılmayan, gösterişten uzak, sade ve şık tasarımlar her zaman için bir seçenek olarak karşımızda.

Fakat kına, nişan, düğün, davet gibi günlerde klasik çizginin dışına çıkıp daha iddialı ve gösterişli modellerin arayışına giren gelin adayları için de alternatif türban tasarımları mevcut.

Bunun dışında son birkaç yıldır pek çok tesettürlü gelin adayının gözdesi olan incili türban aksesuarları bu yıl da trendler arasındaki yerini koruyacak. İnci aksesuarlar türbanlarda iki farklı biçimde kullanılabiliyor.

Çiçekli tasarımlar da bu yılın türban dizaynında öne çıkan detaylarından birisi.

Türbanın alın kısmında sonlandığı noktaya gelecek biçimde takılan yapay çiçekli aksesuarlar genellikle seçilecek baş örtüsünün rengiyle uyumlu tercih ediliyor.

Siz de düğün gecenizde ışıldamanıza yardımcı olacak, kendinize en uygun türban tasarımı için Adana’da tesettür gelinliğin ve türban tasarımının bir numaralı adresi Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran’la tanışmakta geç kalmayın.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları