x
Anasayfa Medya Haberler Uzun Boylu Kadınlar İçin İdeal Gelinlik Nasıl Olmalı?

Uzun Boylu Kadınlar İçin İdeal Gelinlik Nasıl Olmalı?

Uzun Boylu Kadınlar İçin İdeal Gelinlik Nasıl Olmalı?

Bilindiği gibi her insanın vücut tipinin farklı olması, farklı fizyolojik özelliklerinin olması, herkese göre genel geçer bir gelinlik modelinin bulunmasını imkânsız kılıyor. Kimi kadın ince, kimi kadın balık etli, kimi kısa boylu, kimisi ise uzun boylu. Ülkenin boy ortalaması çok yüksek olmadığı için özellikle uzun boylu kadınlar, gelinlik seçiminde çok zorlanıyorlar. Eğer düğün gününüz yaklaşıyor ve hala uzun boylu olduğunuz için kendinize göre gelinlik bulamıyorsanız bu yazımız tam da size göre… Adana’da gelinlik denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik ve Tuğba Ceyran, gelinlik seçiminde zorlanan uzun boylu kadınlar için ideal gelinliğin özelliklerini derledi.

Uzun Boylu Kadınlar İçin İdeal Gelinlik Modelleri Nasıl Olmalı?

Eğer siz de ortalamanın üzerinde bir uzunluktaysanız ve kendinize göre gelinlik bulmakta zorlanıyorsanız endişe etmenize gerek yok. Balık gelinlik modelleri tam da aradığınız şey olabilir. Balık model gelinlikler uzun boylu kadınlara büyük bir şıklık ve asalet katıyor. Vücut tipinizi en iyi yansıtan model bu olacaktır. Balık model gelinlikler çok şık olduğu için herkes bunu tercih etmek istiyor ancak uzun boylu olmayan kadınlar için bu modeli taşımak pek de kolay değil. Eteğin boyu kısaldığı için kuyruğun adeta bir denizkızı havasını yansıtmasının temel koşulu yeterince uzun boylu olmak.

Eğer balık gelinlik modelinden hoşlanmıyorsanız bir diğer alternatifiniz kabarık gelinlikler. Kontes eteklerle prenses gelinlikler de uzun boylu gelin adayları için son derece uygun bir tercih. Fakat buradaki kritik nokta kabarık gelinlik giyebilmek için illa ki uzun kollu ya da boğazlı yakaya sahip gelinlikleri seçmeniz gerekmez. Hatta uzak durmanız daha iyi bir seçim olacaktır. Sizi olduğunuzdan da uzun gösterecek bu hamle, estetiğinizi bozabilir. Sizin için straplez veya askılı gelinlikler boyun kısmınızın güzelliğini açığa çıkartır ve düğün gününüzde hayranlık uyandırmanızı daha kolay hale getirir.

Topuklular ile Arayı Açın!

Eğer uzun boylu bir gelin adayıysanız ve düğününüze gelen davetliler sizin kadar uzun değilse topuklu ayakkabıdan vazgeçmeniz doğru bir adım olabilir. Düğün gününde dans etmek ve eğlenmek için çokça zamanınız olacak. Yüksek topuklu ayakkabılar sizi düğün gününüzde stresli durumların içine sokabilir. Tuğbam Gelinlik olarak tavsiyemiz: bileği bantlı, minik topuklu ayakkabılar ya da stilettolardır. Bir diğer kritik nokta da gelinliğinizi diktirmeden evvel giyeceğiniz ayakkabının topuk yüksekliğine karar vermiş olmalısınız. Aksi taktirde gelinliğiniz hayal ettiğiniz uzunlukta olmayacaktır. Umduğunuzdan daha kısa ya da daha uzun bir gelinlikle karşılaşmamak için topuk yüksekliğine öncesinde karar verin.

Tuğbam Gelinlik olarak gelin adaylarının her ihtiyacına cevap vermeye ve evlilik töreninizde bir yıldız misali ışıldamanıza yardım etmeye devam ediyoruz. Tuğbam Gelinlik: Adana’da kaliteli ve şık gelinliğin adresi…

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları