x
Anasayfa Medya Haberler Vücut Tipinize Göre En Uygun Gelinlik Modeli Hangisi?

Vücut Tipinize Göre En Uygun Gelinlik Modeli Hangisi?

Vücut Tipinize Göre En Uygun Gelinlik Modeli Hangisi?

Gelinlik seçimi son derece zor bir karar. Beğendiğimiz gelinlik kimi zaman vücut tipimize uygun olmayabiliyor. Adana’da satılık gelinlik ve kiralık gelinliğin önde gelen ismi Tuğbam Gelinlik, vücut tipinize en uygun gelinlik modellerini sizler için anlattı. Hazırsanız başlıyoruz…

Elma Vücut Tipine Uygun Gelinlik Modelleri

Eğer elma tipi bir vücudunuz varsa gönül rahatlığıyla göğüs dekolteli gelinlik modelleri tercih edebilirsiniz. Halter yaka veya kapalı yaka gelinlik modelleri ise sizin uzak durmanız gereken şeyler. Bacaklarınız güzel ve ince olduğu için yırtmaçlı gelinlikler de seçebilirsiniz. Elma vücut tipli gelin adayları derin göğüs dekoltesi, A kesim gelinlik modeli ve yırtmaçla düğün gecesinin en iddialı ve dikkat çeken figürüne dönüşebilir.

Üçgen Vücut Tipine Uygun Gelinlik Modelleri

Eğer üçgen vücut tipine sahipseniz muhtemelen göğüsleriniz küçük veya normal ölçülerde. Bu nedenle gelinliğinizin bedeninizde öne çıkarması gereken bölge beliniz. Düşük omuzlar ve belden oturtmalı gelinlik modelleri sizin tercihiniz olabilir. Dantelli bir gelinlik modeli ile romantik bir hava estirebileceğiniz gibi kullandığınız kumaşa göre son derece gösterişli bir imaj yaratabilirsiniz.

Kum Saati Vücut Tipine Uygun Gelinlik Modelleri

Eğer vücut tipiniz kum saatini andırıyorsa kıvrımlı hatları olan bir gelin adayısınız demektir. Hal böyle olunca vücudunuzu kabarık gelinlik modellerinin altına gizlemek istemeyebilirsiniz. Bu yüzden balık model gelinlikler tam da size göre. Balık model gelinlikler kıvrımlarınızı ortaya çıkartacak ve düşük kolla birleştiğinde göz alıcı bir geline dönüşeceksiniz. Kum Saati vücut tipi çok sayıda modelle uyumlu olduğu için tercih skalası en geniş gelin adaylarından birisiniz.

Ters Üçgen Vücut Tipine Uygun Gelinlik Modelleri

Bu vücut tipine sahip gelin adayları gelinlik tercihi yaparken göğüs ve kalça arasında bir denge oluşturabilmelidir. Bunun için en kısa yol v yaka veya halter yaka gelinlik modelleri seçmektir. Straplez bir gelinliğin hayalini kuruyorsanız etek kısmının kabarık olmasına dikkat etmeniz gerekir. Arzu ederseniz yırtmaçlı modeller de tercih edebilirsiniz.

Dikdörtgen Vücut Tipi İçin Gelinlik Modelleri

Kıvrımsız bir vücuda sahipseniz sizin için en ideal seçim A kesim gelinlik modelleri olabilir. Belden oturtmalı gelinlikler vücudunuzu olduğundan daha kıvrımlı gösterecek ve bu sayede dikkatleri çekmek istediğiniz yere yönlendirebileceksiniz. Kol kısımlarında isterseniz karpuz kol isterseniz yarım isterseniz de düşük kol seçebilirsiniz. Tüllü ve dantel işlemeli gelinlikler de vücut tipinizle uyumlu olacaktır.

Düğününüze az zaman kala, halen daha giyeceğiniz gelinliğe karar veremediyseniz Adana Gelinlik Mağazası Tuğbam Gelinlikle tanışmakta geç kalmayın. Hayalini kurduğunuz ve vücut tipinize en uygun gelinlik modeli Tuğbam Gelinlikte sizleri bekliyor.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları