x
Anasayfa Medya Haberler Adana Nişanlık Fiyatları

Adana Nişanlık Fiyatları

Adana Nişanlık Fiyatları

Evlilik öncesindeki ilk ciddi adım nişan töreni… Nişan törenleri her ailenin kendi geleneklerine göre değişiklik gösterebiliyor. Gelin adayları için nişanlarında giyecekleri nişanlık elbiseleri de en az gelinlikleri kadar önem taşıyor. Nişan töreninin konseptine uygun ve aynı zamanda gelin adayının zevk ve beğenilerini de yansıtan bir nişan elbisesi bulmak, çoğu zaman kolay olmayabiliyor. A kesim, helen, balık, kaburga nişanlık elbise modelleri arasında kendi vücut tipine en uygun olanı seçmek bir hayli meşakkatli. En önemli konulardan biri de nişanlık fiyatları… Adana’da gelinlik ve nişanlık denince akla gelen ilk isim Tuğbam Gelinlik, nişanlık elbiseler hakkında merak ettiklerinizi sizler için anlattı.

Adana Nişanlık Elbise Fiyatlarında En Cazip Seçenekler Tuğbam Gelinlikte

Tuğbam Gelinlik zengin ve şık kreasyonu ile hemen her bütçeye hitap eden nişanlık elbiselerle yanınızda… Nişanlık elbise fiyatları üzerinde etkisi olan çok sayıda faktör var. Örneğin; saten veya şifon gibi kumaşların kullanılması, helen veya balık tarzı modeller, veya elbise üzerindeki inciler, taşlar ve işlemeler fiyatlar üzerinde etkili olabiliyor.

Nişanlık elbisenin üzerinde kullanılan incilerin veya diğer taşların kalitesi, miktarı fiyatları belirleyen faktörler arasında. Fransız dantel kullanılan nişanlık elbiseler daha maliyetli olabiliyor. Buna karşın hazır dikim nişanlık modelleri özel tasarım modellere göre çok daha uygun maliyetli olabiliyor. Nişanlık elbiselerde mordan maviye, zümrüt yeşilinden siya, beyazdan kırmızıya kadar geniş bir renk skalası mevcut. Yaz ve kış mevsimi için farklı nişanlık modelleri söz konusu. Nişan elbisesi için fazla bütçe ayırmak istemeyen çiftlerin önünde kiralık nişanlık seçenekleri de bulunuyor. Hayalinizdeki nişanlık elbiseyi henüz bulamadıysanız Tuğbam Gelinlik kreasyonundaki eşsiz modellere göz atmak için tıklayabilirsiniz.

 

En Beğenilen Nişanlık Modelleri

Büyük beden veya standart beden fark etmeksizin her gelin adayı için cazip nişanlık modelleri bulunuyor. Vücut tipiniz ve ölçülerinize göre sizi en iyi yansıtacak modele karar verebilirsiniz. Örneğin; nişan töreninizde gösterişli ve ihtişamlı bir görünüm sergilemek istiyorsanız, prenses model nişan elbiselerini seçebilirsiniz. Geniş omuzlu ve atletik yapılı bir gelin adayıysanız, kabarık nişan elbiseleri aradığınız şey olabilir.

Eğer ince belli, armut vücut tipinde iseniz hareketli modelleri tercih edebilirsiniz. Kabarık ve taşlı nişanlık modelleri de zevkinizi yansıtmak için cazip bir seçenek olabilir. Vücudunuzun üst kısmını saracak A kesim nişanlıklar, kullanım açısından en rahat modellerdir. Elma ve armut vücut tipindeki gelin adaylarının basen bölgelerindeki fazlalıkları gizlemelerine bedenlerin düz görünmesine katkı sağlar. A kesim nişanlıklar sade modeller olmasına karşın yine de göz almayı başarırlar.

Helen nişanlık modelleri ise geçmişin moda estetiğini günümüze taşırlar. Antik Yunan medeniyetinden ilham alınarak tasarlanan helen nişanlıklarda elbisenin üst kısmı vücuda tam oturur ve aşağı doğru adeta su gibi akar. Gösterişten uzak ama zarif ve duru bir güzelliğin peşindeki gelin adaylarının birinci tercihidir. Eğer kum saati şeklinde bir vücuda sahipseniz size kusursuz bir görünüm kazandıracaktır.

Son yıllarda gelin adaylarının Arap modasından etkilenmeye başladıklarını görüyoruz. Bu da kaburga model nişanlık elbiseleri daha popüler hale getiriyor. Tarlatanın üzerindeki etek size eşsiz bir hava kazandırıyor. Belin üst tarafını sarıyor ve bombeli bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Vücudunuzda beğenmediğiniz kısımları gizlemenizi kolaylaştırıyor.

Giyeceğiniz nişanlık elbiseye halen daha karar veremediyseniz Tuğbam Gelinliği ziyaret etmeyi unutmayın.

Nişanlık Elbise Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Bildiğiniz gibi dört temel vücut tipi vardır. Bunlar: dikdörtgen, armut, kum saati ve elma… İlk olarak kendi vücut tipinizi anlamalı ve buna uygun bir nişanlık modeli seçmelisiniz.
  • Ten renginize en uygun elbiseyi seçmek tören boyunca kendinizi iyi hissetmenizi kolaylaştıracaktır.
  • Nişan töreni hangi mevsimdeyse ona göre bir seçim yapmanız gerekir. Mevsim koşullarını göz ardı ederseniz tören sizin için sıkıntılı geçebilir.
  • Mekana uygunluk da nişanlık elbise seçmenin en önemli kriterleri arasında. Evdeki, açık havadaki veya kapalı bir düğün salonundaki nişan töreninde giyilecek elbiseler aynı değildir.
  • Saten, organze, tül, Fransız dantelli, ipek ve şifon kumaşlar en popüler kumaşlardır. Sizi terletmeyecek, vücudunuzu sıkmayacak, kaşındırmayacak bir kumaş seçimi önemlidir. 
  • Aksesuarlarınız muhakkak nişanlık elbisenizle uyumlu ve onu tamamlayıcı nitelikte olmalıdır.

Nişanlık seçimi ile ilgili şu yazı da ilginizi çekebilir.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları